Clinics & cursus

Clinics en cursusen

Clinics

We mogen weer clinics geven. We moeten wel een corona check uitvoeren.


Wil je met je bedrijf of vriendengroep een leuk en sportief uitje organiseren? Dan is een curling clinic misschien iets voor jou! Wij organiseren clinics op de donderdagavond tussen 19:30 en 22:30. Hiervoor hebben wij twee varianten.


Heb je een groep van 6 tot 20 personen? Dan is onze clinic van 1:50 uur (van 20:30 tot 22:20 uur) waarschijnlijk waar je naar zoekt. In deze clinic wordt je begeleid door een van onze instructeurs die jullie probeert snel de sport aan te leren. Na ongeveer een uur kunnen jullie een kleine wedstrijd spelen met je groep. Deze clinic kost 210 euro per baan van maximaal 10 personen, met een maximum van 2 banen.


Heb je een groep van 4 tot 12 personen? Dan hebben wij een clinic van 1 uur (van 19:30 tot 20:30 uur) voor jullie. Deze clinic wordt ook begeleid door een van onze instructeurs, maar zal plaats vinden op een halve baan. Deze clinic gaat een stuk sneller. Je krijg ongeveer een half uur instructie en hebt vervolgens ook ongeveer een half uur de tijd om een wedstrijdje te spelen. Deze clinic kost 65 euro per baan van maximaal 6 personen, met een maximum van 2 banen.


Heb je interesse of vragen? Neem dan graag contact met ons op


Extra clinic dagen beschikbaar

Door het grote aantal aanvragen dat wij de afgelopen tijd hebben ontvangen, hebben wij besloten extra clinic momenten in te plannen. Deze momenten vallen allemaal op de zaterdagavond. Wel zitten er een paar extra voorwaarden aan vast. Voor meer informatie neem dan graag contact met ons op.

Beginnerscursus

Is een eenmalige clinic te weinig voor je, heb je amibities om ooit de olympische spelen te bereiken of zoek je gewoon een leuke en sportive activiteit voor een korte periode? Dan is onze beginnerscursus echt iets voor jou. In deze 3 weken lange cursus krijg je elke week één uur les van een van onze leden, en de laatste les mag je zelfs achteraf nog een echte wedstrijd meespelen met onze club.


Deze cursus vindt elke maand plaats op de eerste 3 donderdagen van 19:30 tot 20:30 uur. De laatste donderag zal iets langer door gaan, van 19:40 tot 22:15 uur. De cursus kost 20 euro per persoon, wel is er een gelimiteerd aantal plaatsen, dus ben er snel bij!


Heb je interesse of vragen? Neem dan graag contact met ons op.


OVER CURLING CLUB TILBURG


Curling Club Tilburg is een actieve en gezellige vereniging. Curlers van jong tot oud en van beginner tot topsport beoefenen de curlingsport.

Copyright @ All rights reserved

CONTACT


info@curlingclubtilburg.nl

www.curlingclubtilburg.nl